Politiet bekrefter at en ung mann døde i ATV-ulykke i Verdal

Mannen, som ble funnet av en tilfeldig forbipasserende, ble bekreftet omkommet like før klokken halv ni onsdag kveld.

  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

Like før klokken halv ni onsdag kveld bekrefter operasjonsleder Bernt Tiller til Trønder-Avisa at en ung gutt har omkommet etter en ATV-ulykke i Verdal onsdag kveld.

- Vi bekrefter at personen som lå fastklemt under kjøretøyet har omkommet. Akkurat nå vil vi ikke si mer enn at det er en ung mann som har dødd. Vi jobber nå med å varsle pårørende, sier operasjonsleder Tiller til Trønder-Avisa, som opplyser at krimteknikere er på stedet, mens ulykkesgruppa er varslet og er på vei.

Mannen kjørte i retning fra Verdal mot Steinkjer på vestsiden av Leksdalsvatnet.

Trønder-Avisas fotograf forteller at ATVen har kjørt ut i en svak venstrekurve, og ble liggende opp ned i noen trær helt ved vannkanten.

Varslet av forbipasserende

Det var rundt klokken halv åtte onsdag kveld at politiet i Trøndelag meldte på Twitter at en ATV hadde vært i en singelulykke ved Haukåa i Verdal. Politiet mottok melding om utforkjøringen klokken 19.05.

- Det var en tilfeldig forbipasserende som oppdaget at det lå en ATV i grøfta, og meldte fra om ulykken, sa politiet til VG.

Lå fastklemt

Da nødetatene ankom stedet begynte de fortløpende å arbeid med førstehjelp på personen som lå fastklemt under kjøretøyet.

- Mannen ble etterhvert frigjort fra ATVen, og førstehjelp ble satt i gang. Mannen ble imidlertid erklært død på stedet etter en stund, opplyste innsatsleder Bjørn Stene.