Bøtter på med suppemat

Inderøysodd har vært en favoritt på trønderske festbord i generasjoner. Nå har Inderøy Slakteri investert i topp moderne produksjonsutstyr og utviklet tre nye produkter.

Nye matprodukter: Inderøy Slakteri AS har utviklet tre nye matprodukter, to supper og en langtidskokt kjøttkraft som lanseres i dagligvaremarkedet mandag. – Disse produktene vet vi ut fra testsalg i utvalgte pilotbutikker i Midt-Norge at folk vil ha. Derfor har vi sterk tro på nysatsingen, sier daglig leder Håvard Gausen.  Foto: Harald Sæterøy

Nyheter

Nyvinningene som det berømte slakteriet på Straumen har kokt seg frem til, er det de selv kaller en kjøttsuppe for travle hverdager, en langtidskokt kraft til hobbykokken, og en nylansert utgave av den klassiske ertesuppen.

Det dreier seg fortsatt om ekte mat fra Inderøy, laget etter tradisjonelle oppskrifter på en ny produksjonslinje.