Til sykehus med smerter i arm etter trafikkulykke

Fire biler involvert i ulykke i Leksvik.
Nyheter

En person ble fraktet til Sykehuset Levanger etter en trafikkulykke ved Rønningstua i Leksvik fredag ettermiddag.

Påkjørt bakfra

– Ulykken skjedde da en bil bremset opp for å svinge av vegen. Fører av bil nummer fire i køen var uoppmerksom og kjørte inn i bakenden på bilen foran, sier operasjonsleder Kirsten Bergstrøm i Trøndelag politidistrikt.

Fire personer involvert

Fire personer var involvert i ulykken, én i hver av bilene. Men kun en person hadde pådratt seg skader. Politiet meldte først at vedkommende hadde klaget over smerter i rygg. Dette ble senere endret til at personen hadde pådratt seg skader i en arm.

Det var en periode redusert fremkommelighet på stedet, men kl. 17.45 er bilene fjernet og trafikken går som normalt.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 15.49.