Det startet med en kassegitar og en grill, og det slo så godt an at de stiftet grillselskap.

Suksess med popup-grill

Drøye to måneder etter oppstart kan Arnt Olav Grendahl og Robert Mære konstatere at konseptet pop-up-grill med spesiell vri har slått an i markedet.

YDMYKE ETABLERERE: – At vi får innpass med The Grillers i Scandic Hell med sitt anerkjente kjøkken under Norges beste bluesfestival gjør oss ekstremt ydmyke, sier Arnt Olav Grendal (t.h.) og Robert Mære i The Grillers AS. FOTO: Ellen Marie Stølan  Foto: ellen marie stølan

Nyheter

The Grillers har allerede vært innleid på 20 ulike arrangement i spekteret firmafester, festivaler, events, bryllup og private lag. Forretningsideen kortreist, selvlaget mat, der kjøtt og pølser er fri for allergener, har vist seg som en god oppskrift.