To tenåringer døde etter voldshendelse i Trondheim.

Mann skutt i beinet under pågripelse i Trondheim
Nyheter

To tenåringer døde i en alvorlg voldsepisode på en privatadresse i Trondheim mandag kveld. Flere personer ble utsatt for grov vold.

–  En mann ble kort tid etter pågrepet på sentralstasjonen i Trondheim i forbindelse med hendelsen. Mannen ble skutt i beinet av politiet under pågripelsen og er sendt til St. Olavs hospital for behandling. Tilstanden er uavklart, opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding mandag kveld.

Politiet opplyser at ytterligere en person ble skadd i hendelsen, men skriver at denne personen er ved bevissthet. Alle de involverte er i slutten av tenårene.

Politiet fikk melding om at en person hadde blitt utsatt for vold på en privat adresse i Prinsens gate i Trondheim like før klokken 18 mandag. Det ble opplyst at flere personer befant seg på stedet.

– Politiet tok seg inn i leiligheten klokken 18.09 og fant de to alvorlig skadde. Mistenkte ble pågrepet klokken 18.38. Politiet har sperret av åstedet og krimteknikere er sendt både til den private adressen og sentralstasjonen. Etterforskning er iverksatt og Spesialenheten er orientert om at politiet har avfyrt skudd, opplyser politiet videre.

– Vi har ingen informasjon som tyder på at det er fare for publikum, fastslår politiet.