Almlid vil ikke si om han er aktuell som ny NHO-sjef

Konstituert NHO-sjef Ole Erik Almlid vil ikke svare konkret på om han kan tenke seg å stille som kandidat til NHO-lederstillingen etter Kristin Skogen Lund.

Har én agenda: – Jeg har ikke endret mening på det jeg sier. Jeg har tidligere ikke tenkt meg inn i stillingen, og gjør ikke det nå heller. Jeg har bare fokus på én ting, nemlig å holde NHO i full fart fremover. Jeg har ingen annen agenda, sier Ole Erik Almlid, opprinnelig fra Malm, om sitt eventuelle kandidatur til lederstillingen i NHO.  Foto: Marius Langfjord

Nyheter

Ole Erik Almlid (49), opprinnelig fra Malm og tidligere politisk redaktør i Trønder-Avisa, ble tirsdag konstituert som NHO-sjef etter at Kristin Skogen Lund varslet at hun slutter i stillingen for å gå over i ny lederjobb i Schibsted-konsernet.