Mann i 30-årene funnet død i Levanger

En person er funnet død i Staupshaugen i Levanger. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har sperret av området.

Politiet har sperret av et område i Staupslia i Levanger etter at en person ble funnet død torsdag ettermiddag.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

Like etter klokken 15.00 torsdag ettermiddag fikk politiet i Trøndelag melding om et det var funnet en død person på en sti i Staupshaugen i Levanger.

– Vi har sendt krimteknikere til stedet. Personen som er død er en mann i 30-årene, og vi har satt i gang etterforskning ut fra at en vurdering om at dødsfallet er mistenkelig, sier Bjørn Handegard som er operasjonsleder for politiet i Trøndelag.

Det er funn på stedet gjør at politiet anser dødsfallet som mistenkelig.

Starter rundspørring

Det er Rune Reinsborg som er politiets innsatsleder på stedet. Han sier at dødsfallet ikke så naturlig ut og at politiet derfor slo alarm.

– Vi kjenner ikke hendelsesforløpet, men vi har sperret av det meste av Staupshaugen. Krimteknikere jobber på funnstedet og vi er også i gang med en rundspørring blant de som bor nærmest stedet hvor mannen ble funnet.

Innsatslederen ønsker ikke å si noe mer konkret om funnene som ble gjort ved avdøde, men håper at politiets taktiske etterforskning vil avdekke hva som har skjedd.

Hundepatrulje sendt inn

Stedet der den døde mannen ble funnet, er i nærheten av både bolighus og forretninger. En hundepatrulje er også sendt inn i området for å gjøre undersøkelse.

Politiet kjenner foreløpig ikke den avdøde mannens identitet.

Funnet av turgåer

Det var en turgåer som fant mannen og deretter kontaktet nødetatene. Politiet har satt opp sperringer ved området hvor den omkomne ble funnet og på plass med mange enheter.

Operasjonsleder Handegaard sier videre at de er interessert i tips fra publikum om noen kan ha sett noe i området som kan ha betydning for saken. Politiet kan kontaktes på telefon 02800.

Mistenkelig

Politiets operasjonsleder poengterer at det ikke er uvanlig at et dødsfall blir betraktet om mistenkelig, og at det i første omgang blir satt i gang en etterforskning for å få klarhet i hva som har skjedd.

Trøndelag politidistrikt meldte om hendelsen ved 16.20-tiden torsdag ettermiddag.


Leter etter svar i nabolaget på Staupshaugen

Politiet er tilbakeholdne med opplysninger etter dødsfallet i Levanger.