Coop mener de har gått dypt inn i Goman-prosessen

Konsernsjef Torgeir Sveine i Coop Norge Industrier forteller om god dialog med de ansatte.

Konsernsjef Torgeir Sveine i Coop Norge Industrier forteller at de har brukt tiden godt siden forrige styremøte til å få et godt innblikk i Goman-bakeriet i Verdal.  Foto: Pressefoto

Nyheter

– Vi har en god dialog med tillitsvalgte om prosessen i Goman i Verdal. Vi har brukt tiden siden forrige styremøte i Coop Norge Industri om denne saken tidlig i september, til å gå enda dypere inn i saken i forkant av styremøtet i Coop Norge Industri i neste uke, sier konsernsjef Torgeir Sveine i Coop Norge Industrier.

Vurderer nedleggelse

Det ble gjennomført et allmøte med de ansatte ved Goman i Verdal den 6. september der Coop Norge fortalte at de vurderer å legge ned bakeriet i Verdal, og flytte produksjonen til Trondheim. Dermed kan 42 arbeidsplasser fordelt på 28 årsverk stå i fare.