Foreldre bekymret for at Kanutten barnehage kan bli ofret i ny barnehagestruktur i Verdal.

– Verdiene er viktigere enn praktisk hverdag

Bruk av skog og mark avgjorde barnehagevalget for Ranja Hakkebo Vassli og Morten Balgård.

utetid: Foreldrene ved Kanutten barnehage setter pris på at barna deres får være mye ute og at de bruker nærområdet aktivt, samt avdeling Skogbrynet. Glade barn i bil er Gjermund Haugskott og Petter Rismark. Morten Balgård, Einar Olav Larsen og Ranja Hakkebo Vassli forteller at bilen er bygd på dugnad.  Foto: Elin Sofie Lorvik

Nyheter

– Her har jeg gått selv og her føler jeg at mine barn er trygge. Barnehagen er akkurat passe stor til at alle vet av alle, sier Morten Balgård.

Foreldregruppen ved barnehagen er bekymret for hva fremtiden bringer etter at det ble snakk om fremtidig barnehagestruktur i Verdal i fjor høst. En sak som politikerne har hatt på sitt bord de siste ukene er en rapport med forslag til videre drift av barnehagene i Verdal kommune.