Rekordvekst for Namsos lufthavn

I september i år reiste 31,8 prosent flere passasjerer til og fra Namsos lufthavn sammenlignet med samme måned i 2017.

Mestvokende lufthavn: Oslo-ruta gir Namsos lufthavn den største trafikkveksten av samtlige 50 Avinor-eide lufthavner i september.Totalt reiste 2.581 passasjerer til eller fra Namsos lufthavn i løpet av måneden, opplyser Avinor.  Foto: Svein Helge Falstad

Nyheter

Det er den nye Oslo-ruta som gir Namsos lufthavn den største trafikkveksten av samtlige 50 Avinor-eide lufthavner i september.Totalt reiste 2.581 passasjerer til eller fra Namsos lufthavn i løpet av måneden.

– Vi har hatt god vekst siden april i år. Årsaken ligger i ruteendringen som skjedde tidlig i år, etter at Namsos hadde dårlige ruter i 2017. Nå har vi klatret over tallene vi hadde i 2016, og er på god kurs tilbake til der vi har vært tidligere, sier lufthavnsjef Geir Tore Buvarp ved Namsos lufthavn.