Var påvirket av LSD og ble satt i håndjern av etter ulykke på E6:

Usikkert hvem som kjørte – slipper straff

Mann i 20-årene var siktet for ruskjøring, men ble frifunnet fordi det var usikkert om han kjørte bilen.

Bilen som den rustiltalte mannen kjørte like før jul i fjor kom over i feil kjørefelt og kollidert med en bil som kom imot.  Foto: Håkon Okkenhaug

Nyheter

17. desember i fjor kolliderte to personbiler på E6 i Mulelia like nord for Levanger. Bilene traff i siden på hverandre. Den ene stoppet i vegbanen, mens den andre stoppet i grøfta på motsatt side av vegen 50 meter lengre sør:

Mistanke om ruskjøring

En person er kjørt til legevakt for sjekk. Føreren av den ene bilen mistenkes for ruskjøring.


Denne uken sto en mann i 20-årene tiltalt for å ha kjørt bilen som forårsaket ulykken i ruspåvirket tilstand. Saken ble ført i Inntrøndelag Tingrett, men tiltalte var også tiltalt for en lang rekke andre brudd på vegtrafikkloven andre steder i landet. Mannen bor nå i Brønnøysund.