Flere reagerer på kommunens forespørsel om gratis utstyr: – Gjenbruk er en god tanke, parerer kommunalsjef

Levanger kommune la nylig ut et innlegg på Facebook der utstyr og møbler etterlyses. Det har vekket reaksjoner, men kommunalsjef for helse, Lars Kverkild, mener initiativet er positivt.
Nyheter

– Vi skal etablere et nytt dagtilbud, så tenkte vi at det kan være en god løsning å få ting som folk bare har stående eller skal kaste. Det er klart det går an å se det i sammenheng med den økonomiske situasjonen vi er i, men jeg synes det er positivt. Gjenbruk er en god tanke, sier Kverkild.


For et par dager siden la kommunen ut en post på sin Facebook-side der det blant annet står: «Har du møbler og utstyr stående som du ønsker å gi bort?» Kommunen lister også opp flere ting de kan tenke seg, deriblant gressklippere, båt og traktor.