Solgte badsturøkt kjøtt for en million

Satsing på produksjon av tradisjonsmat er liv laga, fastslår Embret Østring.

Tar vare på tradisjonene: Samboerparet Silje Kristin Aunan og Embret Østring på Brattlia økogård er opptatt av tradisjoner, og har bygd opp et firma som produserer tradisjonsmat på namdalsk vis. 27. oktober er de på plass på torgdag i Namsos. – Det tar tid å bygge opp et nytt marked, men det å møte folket er en viktig del av det å ha en liten bedrift, mener Embret.   Foto: Bjørn Tore Ness / Namdalsavisa

Nyheter

SJØÅSEN: To år etter at 36-åringen flyttet tilbake til Brattlia økogård på Sjøåsen, som drives av foreldrene Oddveig Ressem og Lars Østring, stiftet han Brattlia Mat og Kultur AS i 2016 og overtok samtidig ansvaret for kjøttproduktene på gården. Formålet var å drive produksjon, foredling, salg og formidling av tradisjonsmat.