Skremt etter ublidt møte på trimturen i Namsos.

Arnt Gunnar lagt i jern av Nato-soldater

Mens han skalv av panikk, ble funksjonshemmede Arnt Gunnar Alte påsatt håndjern og ransaket av tungt bevæpnede Nato- soldater.

Støkk: Arnt Gunnar Alte (46) har fått en skikkelig støkk etter at han på trimturen ble stoppet av soldater som deltar i Nato-øvelsen Tridence Juncture. – De tok tak i hendene mine, holdt meg fast og tok på meg håndjern, forteller han, som ikke tør å bevege seg i nærheten av sin faste trimrute etter hendelsen.   Foto: Bjørn Tore Ness/Namdalsavisa

Militæret tok tak i hendene mine, holdt meg fast og sa at jeg måtte ha hendene bak ryggen.

Arnt Gunnar Alte
Nyheter

SPILLUM: Den daglige spaserturen tok ei dramatisk vending da han ble stoppet ved det gamle Thermex-bygget på Spillumsstranda - som er base for 200 soldater under Nato-øvelsen Trident Juncture.