Vil bevilge de første millionene til nytt administrasjonsbygg i Steinkjer:

Starter planlegging av nytt Fylkets Hus i Steinkjer neste år

Arbeidet med et nytt Fylkets Hus på Steinkjer starter neste år, hvis fylkespolitikerne følger administrasjonen når de skal behandle budsjettet.

Nytt administrasjonsbygg: Sånn kan et nytt Fylkets hus på 02-tomta i Steinkjer sentrum bli seende ut. Fylkesrådmannen foreslår nå å starte planleggingen av et nytt administrasjonsbygg neste år, med 2,5 millioner kroner.  Foto: Tegning: Hus Arkitekter

Nyheter

STEINKJER: Det er foreslått å bruke 2,5 millioner kroner neste år for å starte planleggingen av et nytt administrasjonsbygg i Steinkjer. Ulike tomtealternativer skal blant annet utredes, som ifølge bygge- og eiendomssjef Rune Venås i fylkeskommunen bør ligge i nærheten av et kollektivknutepunkt.