Mann i 20-årene knivstakk to personer i juni. Nå er tiltalen klar:

Tiltalt for drapsforsøk på sin egen bror

Mannen i 20-årene rakk å knivstikke to personer før han ble skutt i beinet av politiet. Statsadvokaten vil dømme ham til tvunget psykisk helsevern.

Politiet stanset drapsforsøk: I tiltalen står det at drapsforsøket ble stanset da politiet ankom stedet på morgenen 22. juni. Politiet rykket ut til leiligheten som et ledd i etterforskningen etter gullsmedbrekket i Levanger sentrum samme natt. Foto: Johan Arnt Nesgård  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

Tidlig på morgenen 22. juni i år rykket politiet ut til en leilighet i Skogn etter sjokkbrekket mot gullsmeden i Levanger sentrum samme natt. Politiet dro til stedet som et ledd i etterforskningen av brekket, men i leiligheten oppsto det en alvorlig situasjon mellom de tre mennene som befant seg der.