Brislingbåt-kapteiner nekter for å ha dumpet sei

Flere brislingbåter fisket i fjorden fredag. To kapteiner Trønder-Avisa har snakket med, avviser å ha dumpet fisk.

Store mengder med død sei ble funnet i fjæra på Trones fredag. Fisken er med all sannsynlighet dumpet, men det er foreløpig uklart hvem som står bak. Fiskeridirektoratet er myndighet på fiskerilovgivningen, og skal etter det Trønder-Avisa har fått opplyst, ha blitt varslet om funnet. To brisling-kapteiner Trønder-Avisa har snakket, avviser å ha dumpet fisken.   Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

– Jeg var ute fredag da de lå og fisket. De kastet i 16-tiden, og forlot området i 19-tiden. Jeg har bodd på Trones i 20 år, og vet hvordan strømmen er. Jeg så ikke at de dumpet fisken, men jeg skjønner hvilken båt som har gjort det. Det var ingen andre båter i nærheten, sier Geir Olsen, fritidsfisker og havnesjef på småthavna på Trones i Verdal.