Etterforsker voldshendelse i Levanger – jakter motiv

Mann i 20-årene pågrepet mistenkt for voldsbruk mot kvinne i 30-årene.
Nyheter

Politiet rykket ut med flere enheter til en leilighet i Sjøgata i Levanger etter klokka 20.30 mandag kveld.

– Det har vært en voldshendelse der en person er alvorlig, men ikke livstruende skadet. Vi nøster i saken, og det er enda mange løse tråder, uttalte operasjonsleder Ole Petter Hollingen ved 22.00-tiden mandag kveld.

Kan ha skjedd utendørs

Politiet i Levanger har satt inn store ressurser for å få oversikt over hva som har skjedd. De bekrefter at voldsofferet er en kvinne i 30-årene.

Politiet utelukker ikke at voldsepisoden kan ha skjedd utendørs, muligens i bakgården i tidsrommet mellom klokka 17.30 og 18.15.

– Hun er blitt utsatt for vold av en ukjent person.  Hun fikk skader i hode og ansikt, som vi klassifiserer som en kroppsskade. Skadene er alvorlige, men ikke livstruende. Kvinnen er fortsatt på sykehus, sier etterforskningsleder Tor Klevmo.

Ukjent motiv

En person er pågrepet mistenkt for å stå bak voldspisoden. Dette er en mann i 20-årene som er kjent for politiet fra før.

– Han ble pågrepet ut fra situasjonen slik den framsto i går kveld. Han sitter i arrest og skal avhøres tirsdag, sier Klevmo - som understreker at politiet nøster etter et mulig motiv.

– Vi avhører både vitner og naboer som kan ha tilknytning til saken, sier han.

Politiet skal også ha en oppfølgingssamtale med kvinnen på sykehuset tirsdag.