Nesten ingen andre skoler tar seg råd til lengre turer

Mens Skogn barne- og ungdomsskole sliter med å få endene til å møtes bruker Levanger ungdomsskole 170.000 på Copperhill-turen.

Copperhill: Mens Skogn barne- og ungdomsskole sliter med å få endene til å møtes bruker Levanger ungdomsskole 170.000 på Copperhill-turen. FOTO: SCANPIX  Foto: Magnus Hjalmarson Neideman / SvD / TT

Nyheter

Trønder-Avisa har snakket med flere rektorer på grunnskoler i Innherred. Ingen andre har opplevd å ha budsjett til å gjennomføre faglige seminar i samme størrelsesorden som Levanger ungdomsskole.


Dro på personalseminar til Copperhill i Åre.

– Diskuterte om dette kunne være umusikalsk

Rektor Bjørg Tørresdal forsvarer at hun tar med 57 ansatte fra Levanger ungdomsskole på todagers seminar på luksushotell i Åre - til tross for et hardt budsjettår både for skolen og kommunen.

 

– Vi har midler til faglig utvikling og sosiale tiltak, men vi har hatt utfordringer med å få den daglige driften til å gå rundt. Derfor har vi ikke budsjettert store summer til det, sier rektor ved Skogn barne- og ungdomsskole, Jan Kjetil Haugen, som ikke ønsker å kommentere Levanger ungdomsskoles tur til Åre.