170 profesjonelle soldater fra US Marines Corps hadde torsdag sin første vintertrening på ski i Fagerlia i Meråker. Da framsto de ikke fullt så profesjonelle ...

James Gessler (22) fra Michigan stavrer seg bortover snøen på ski. Instruktør Maren Smulan Sagland (18) fra Verdal heier ham framover.

▲ Fornøyd instruktør: Tredjeårselev på langrennslinja Maren Smulan Sagland (18) ved Meråker videregående skole gledet seg over å få gi amerikanske soldater i ski-opplæring øverst i Fagerlia i Meråker torsdag. Hun og medelevene, samt soldatene, får skryt av avdelingsleder Frode Estil.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Mamma sa alltid til meg at ski var farlig. Derfor fikk jeg aldri prøvd ski.

James Gessler
Nyheter

Torsdag var 170 amerikanske soldater fra US Marines Corps på plass øverst i Fagerlia i Meråker for å få en innføring i bruk av ski. Langrennsløper Maren Smulan Sagland storkoste seg i rollen som instruktør og oppmuntrer for ungdommene fra USA.