Fikk resepter fra Dr. Torres, og samfunnsstraff av tingretten

En kvinne ble stanset med over 700 tabletter i bagasjen på Værnes.
Nyheter

En lørdag i fjor sommer kom kvinnen med flyet fra Alicante. I bagasjen hadde hun 760 narkotiske tabletter: blant annet morfin, rivotril og alprazolam. En måned senere ble hun tatt med en mindre mengde tabletter på et hotellrom, i tillegg til at hun oppbevarte marihuana. Tidligere er hun også tatt med cannabis.


Straffesaker i tingretten på løpende bånd.

Narkoturistene strømmer fortsatt til Spania

Hittil i år er 28 personer stanset i tollen på Værnes – etter å ha forsøkt å smugle narkotiske tabletter. Politiet håper at et skjerpet straffenivå skal stanse strømmen av narkoturister til Spania.

 

Kvinnen møtte i Inntrøndelag tingrett i november. Der forklarte hun at hun hadde fått resept fra Dr. Torres, som Trønder-Avisa har skrevet om tidligere, og at hun deretter hadde fått hentet ut tablettene på et apotek i Spania. Hun hadde også fått med seg en Schengen-attest fra legen, der det sto at hun hadde lovlig tilgang på tablettene og at disse kunne tas med inn i Norge. Da hun ble stanset på Værnes hadde hun ikke dokumentasjon på at hun hadde lov til å ha tablettene.