Årets julevindu i Steinkjer

Mathildes verden og Stas vant hver sin førstepremie under kåringen av årets julevindu i Steinkjer.

Årets julevindu: Birgit Aas (t.v.) fra Stas og Rune Aas Strandvik fra Mathilde fikk diplomer av prosjektansvarlig Anita Østby i Steinkjer Næringsforening i kåringen av Årets julevindu i Steinkjer. Her foran det seirende julevinduet til Mathilde.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

«Stilig, stilrent og stemningsfullt. Butikkens vinduer har et klart og glitrende julebudskap. Fortauet og fasaden forsterker inntrykket og stemningen – og sammen med de flotte vinduene inviterer dette oss inn i en julestemt, juledekorert butikk. Vå får virkelig lyst til å handle». Dette er juryens begrunnelse for å kåre julevinduet til Mathildes verden til Årets Julevindu 2018 i Steinkjer.