Fuck Cancer-prosjektet til Simen Aarskog (14) overleverte en sjekk på 373.000 kr til Barnekreftforeningen i helga.

– Det har vært et fantastisk givende år

I takt med gode sykdomsprognoser, har salget av Simen Aarskogs Fuck Cancer- T-skjorter gått strålende.

Skjorte-suksess: Den fargerike Fuck Cancer-T-skjorta som Simen Aarskog designet etter at han fikk påvist kreft for tredje gang, er blitt solgt i om lag 2.000 eksemplarer på under ett år. Foto: Johan Arnt Nesgård  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

Levanger: 11. desember er det ett år siden Simen Aarskog begynte å selge Fuck Cancer-T-skjorta gjennom en egen nettbutikk. Naboen og samarbeidspartneren Marthe Sundal har bistått med salg og logistikk gjennom året, fra ideen ble unnfanget til den ble satt ut i live.

– Det har vært et fantastisk givende år. Responsen har vært over all forventning, både fra enkeltpersoner i inn- og utland, men også fra næringslivet. Mange har vært med og bidratt og støttet prosjektet til Simen, sier Marthe Sundal.