Gudrun vraket «Jakten»-Vegar

Bombe i siste episode i Jakten på Kjærligheten.

Valgte vegard: Etter en del dramatikk og mange tårer, falt Gudruns valgt på Vegar Valbø. Etterpå ombestemte hun seg.  Foto: Espen Solli

Nyheter

To friere var igjen på familiegården til Gudrun Austli i «Jakten på Kjærligheten» på TV2 for én måned siden. Etter en del om og men falt Gudruns valg på Vegar Valbø.

I siste episode mandag kveld sprang bomben. Etter kjærlighetsturen til København var det ikke Vegar Valbø som dukket opp sammen med Gudrun, skriver VG.

Derimot var det danske Thomas Kongstad (40), som kom hånd i hånd med sauebonden – til tross for at Gudrun hadde vraket ham på målstreken til fordel for Vegar tidligere i serien.


Jakten på Kjærligheten tilspisser seg for sauebonden Gudrun Austli:

– Det blir mer og mer ubehagelig å se på

Jo mer intens jakten på kjærligheten blir, jo mer ubehagelig synes hun det er å følge den på TV, Gudrun Austli. – Jeg kaster meg jo ut i det, sier hun.

 

Gudrun forklarte i TV-sendingen at kjærlighetslivet tok en ganske brå og ny vending da TV-kameraene var skrudd av.

- Etter at jeg kom hjem fra Genève, fikk jeg litt tid til å tenke meg om og å kjenne etter. Jeg bestemte meg for at jeg ville avslutte med Vegar. Vi er for forskjellige. Men til gjengjeld har jeg bestemt meg for å satse på en annen, sier Gudrun Austli.


Gudrun fra Snåsa skal delta i «Jakten på kjærligheten»: - Det blir nervepirrende, spennende og kvalmende

Mandag kveld ble det klart at Gudrun Austli fra Snåsa var en av bøndene som fikk flest frierbrev, og dermed skal flere hundre tusen tv-seere følge henne i «Jakten på kjærligheten» denne høsten.