Vil bygge 71 meter høyt hotell og fylkets hus på «prikken»

240 hotellrom fordelt på 12 etasjer, fem etasjer til fylkets hus – og en 1.000 kvadratmeter stor konferansesal. Olav Thon-gruppen vil bygge stort for å få fylkets nye administrasjonsbygg og et nytt hotell.

Skyhøyt: Dersom hotellet bygges slik tegningene er nå, vil bygget være desidert høyest i byen. Kornsiloen man ser II bakgrunnen er 41 meter, mens kirketårnet er 38 meter. Bendik Holstad mener hotellet vil bli et signalbygg for hele gamle Nord-Trøndelag.  

Nyheter

Olav Thon Gruppen melder seg inn i kampen for å få bygge nye fylkets hus i Steinkjer. Fra før er det kjent at Steinkjerbygg KF har kommet med et forslag om et nybygg på O2-tomta på åtte etasjer – med gangbru til Grand Hotell, som også vil få tre nye etasjer. Det har allerede vært diskusjoner om at dette er for høyt og at bygget ikke passer inn i sentrum.