– Jeg anmeldte faren min fordi han er kriminell. Han har slått moren min hele livet mitt. Jeg har ønsket å anmelde min far siden jeg var liten

Fra vitneboksen forteller søsknene om et frykt-regime i et voldelig hjem på Innherred. Det som foregikk ble først avslørt da den ene datteren endelig våget å anmelde sin egen far.

I vitneboksen: Flere av barna i familien, som forklarte seg fra vitneboksen i Inntrøndelag tingrett tirsdag, fortalte at de sliter med konsentrasjon og enkelte sosiale plager etter det de opplevde i hjemmet.  Foto: Monica Iren Solberg Susegg

Nyheter

Under rettssakens dag to, mot mannen i 60-årene som er tiltalt for 25 års mishandling av sin ekskone, barn og stebarn, startet søsknene med å fortelle sine historier. Først ut var en 20 år gammel kvinne, som for to år siden anmeldte faren sin – og dermed satte i gang saken som nå er til behandling i Inntrøndelag tingrett. Til retten fortalte hun hvorfor hun anmeldte faren.