Helse- og beredskapshuset i Steinkjer: Har kontroll på tid og penger

Inn-Trøndelag helse- og beredskapshus er i ferd med å ta form. 100 arbeidere fra sju entreprenører jobber på spreng for å holde seg innenfor tidsskjema og økonomiplaner.

Prosjektleder: Olav Brauti, prosjektleder i Steinkjerbygg, forklarer med stor entusiasme om framdriften til helse- og beredskapshuset i Steinkjer. Ti aktører skal inni det fem etasjer høye og 14.000 kvadratmeter store bygget til høsten. Veggen i bakgrunnen er inngangspartiet og skal erstattes med glass. I taket kommer kunstverket «Sverm» som består av 450 slanke trespiler i turkis og oransje.  Foto: Marius Langfjord

Nyheter

STEINKJER: Det er hektisk virksomhet innenfor veggene på Inn-Trøndelag helse- og beredskapshus. 1. juli skal huset være ferdig, og i august skal Steinkjerbygg overlevere bygget verdt 400 millioner kroner til Steinkjer kommune.