Dyreklinikk ber folk chippe kattene sine, slik at de kan spore opp eier.

Pus levert til avliving – eier ble varslet i siste liten

Den 12 år gamle hannkatta ble levert til avlivning. Etter den første sprøyta fikk dyreklinikken mistanke om at det ikke var eierne som hadde bestilt dødsdommen.

Gjenforent med tigergutt: Katteeier Mona Kleiven Stene (t.h.) ble oppringt av Smådyrklinikken Innherred, som mistenkte at hun var eier av katta som var levert til avlivning. – Et par møtte opp hos oss med katta og ville avlive den. De virket oppriktig lei seg for at de ikke kunne ta vare på katta, sier veterinær Guro Bjørvik.  Foto: Marius Langfjord

Nyheter

VERDAL: – Jeg ble oppringt av klinikken som hadde fattet mistanke om at katta var mi. Men da hadde Tigergutt allerede fått den første sprøyta, sier Mona Kleiven Stene (52) som etter telefonen tok med seg sin 20 år gamle datter og dro ned til klinikken for å sjekke om det kunne være Tigergutt som var halvt død.