Strømsjokk: Regninga kan øke med 3 millioner kroner for Vangberg Gartneri

Inger og Stig Arild Oldervik i Vangberg Gartneri AS angrer på at de ikke sikret seg for hele avtaleperioden på tre år da de inngikk avtale om fastpris på strøm i 2018.

Dyr differanse: – Differansen mellom en fastpris på 28 øre i fjor til en spotpris på 48 øre i dag, koster oss 3 millioner kroner i året. Det er en merkostnad vi ikke kan ta igjen på pris på produktet, sier Stig Arild og Inger Oldervik ved Vangberg Gartneri AS.  Foto: Harald Sæterøy

I disse dager inngår vi en ny forvaltningsavtale på spotpris med NTE som vi håper skal senke kraftprisen vesentlig for oss.

Inger og Stig Arild Oldervik, Vangberg Gartneri på Frosta
Nyheter

FROSTA: Lørdag er det nøyaktig 20 år siden Inger og Stig Arild Oldervik som nygifte for første gang slo på strømmen på sin nye satsing Vangberg Gartneri på gården Vangberg Mellom, like ved Frosta kirke.