Ap-ordfører utelukker ikke fremtidig toppverv for Giske

Trondheim-ordfører Rita Ottervik (Ap) sier Trond Giske vil spille en viktig rolle i partiet fremover, og utelukker ikke at Giske kan nå toppen igjen.

Toppverv: Trond Giske (t.v.) sier han er klar til å gå fullt inn i arbeidet i både stortingsgruppa og ellers i partiet fremover. Fredag møtte han både Trondheims ordfører Rita Ottervik og partileder Jonas Gahr Støre under partiets årsmøte.   Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Nyheter

– Jeg merker meg det partiledelsen sier, at Trond ønskes velkommen til å delta på ulike nivåer i partiet. Samtidig registrerer jeg at han selv sier at han ikke er kandidat til sentralstyret nå, sier Ottervik til Dagbladet.

På spørsmål om Giske kan være en aktuell kandidat til fremtidige toppverv i partiet svarer Ottervik: