Dronningen av restemat

Har du en gammel loff eller noen tørre boller? En fantastisk dessert er rett rundt hjørnet!

Lovlig godt: Eidsollsmennenes dessert lager du av ting andre kaster.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Stjernekokken Even Ramsvik har vært innehaver av en Michelinstjerne med restauranten Ylajali, og har høstet mange gullmedaljer. I dag er han daglig leder for Lava Oslo et kokkekollektiv med 15 restauranter.

Nyheter

Brødpudding er en veldig anvendelig base for desserter med ulik smak: Du kan bytte ut vaniljen i eggesmeten med kanelstang eller stjerneanis. Servere puddingen med smakssatt krem. Bruke is med en hvilken som helst smak. Eller hva med bærsorbeter, bærkompotter, fruktpureer, rabarbrasuppe? Du kan også tilføye ferske bær, nøtter, karamell. Tilbehørene kan både være varme og kalde.