Tar tida tilbake

Brystkreften vekket henne. Kaja Pernille Steffenak (36) vil gjøre det hun kan for å ta tida tilbake.

Det viktigste: Kaja Pernille Steffenak (36) ønsker å bruke tida si på det viktigste i livet: familien. Ingen pipende iPhone forstyrrer familiekosen når hun, datteren Tiril (3) og ektemannen Odd Ivar Berg (40) koser seg ved kjøkkenbordet en tidlig morgenstund. Kreftsykdommen fikk tobarnsmoren til å innse at livet er for kort til å kaste bort verdifull tid på å sjekke mobilen for nye varsler fra Instagram og Facebook.  Foto: Marius Langfjord

Nyheter

Det piper ikke lenger støtt og stadig i iPhonen hennes med varsel om nye snapper, messengermeldinger eller instagramposter. Mobilen ligger batteriløs og uvirksom i en skuff. Hun husker ikke lenger i hvilken. Den som skal ha tak i Kaja Pernille nå, må enten banke på døra hennes på Nesset i Levanger eller ringe til hennes nyinnkjøpte Nokia 3310.