Aktivt i Stjørdal seniorforum

Nærmere 200 møtte opp da Stjørdal seniorforum nylig avviklet sitt årsmøte.

Underholdt: Elin Grøntvedt fra Seniorvarietèen, for anledningen utkledd som jordbærpike var blant dem som underholdt på årsmøtet. I bakgrunnen Kolbjørn Geving.  Foto: privat

Nyheter

Stjørdal seniorforum er bortimot bortskjemt med godt oppmøte på sine arrangementer, men oppmøtet på årsmøtet slo likevel alle rekorder.

I forkant av årsmøtet fikk de frammøtte servert kaffe og kaker, akkompagnert av Musico, Seniorvariteens seget husorkester. Deretter fulgte Seniorvariteen opp med en blanding av gamle og nye nummer i en forestilling som skapte god stemning blant de frammøtte.

På årsmøtet ble forumets leder Ole Myrebekk gjenvalgt med applaus. Det øvrige styret består av Astrid Kvål Dybwad, nestleder, Modulf Sandstad, sekretær, Inger Johanne Sakshaug, kasserer mens Mildrid Adserø og Jørgen Holthe er varamedlemmer til styret.

Årsmøtet sa seg fornøyd med både aktiviteter og økonomi i året som har gått, og med et medlemstall på hele 1431 går styret på et nytt år der målet er å fortsette deg gode arbeidet i forumet.