Profilert SV-politiker mener sosiale medier har fått for mye makt.

Fikk nok av Facebook – slettet profilen

Snorre Valen har vært en av Trøndelags mest profilerte politikere, men har nå bestemt seg for å holde en lavere profil.

UT AV FACEBOOK: Den profilerte SV-politikeren Snorre Valen slettet Facebook-profilen fordi han mener selskapet har fått alt for stor makt over hvordan vi kommuniserer med hverandre. - Vi må huske at det er de som kjøper data som er Facebooks kunder, ikke oss brukerne, sier han. 

Nyheter

T RONDHEIM: Valen slettet nylig sin Facebook-konto. Selv om han har tatt et skritt tilbake fra politikken, stiller han fortsatt til valg, som nr. 48 på SVs fylkestingsliste. Det er likevel ikke utenkelig at den profilerte SV-politikeren kan havne på fast plass, eller bli vararepresentant til fylkestinget, selv uten bruk av sosiale medier.