Inderøy slakteri har solgt 100 tonn kjøttsuppe

Slakteriet er overveldet av responsen på produktet.

Daglig leder Håvard Gausen i Inderøy Slakteri er svært fornøyd med den nye kjøttsuppa og salget av den.   Foto: Harald Sæterøy

Nyheter

– Responsen har vært overveldende bra, sier daglig leder Håvard Gausen. Siden lanseringen har slakteriet solgt godt over 100 tonn av kjøttsuppen – dobbelt så mye som forventet, det skriver Inderøy slakteri og Håvard Gausen i en pressemelding.

Gausen mener at salget har vært bra blant annet fordi det er sunn fast food.

– Kjøttsuppen er «fast food» i den grad at den kun trenger fem minutters oppkok før servering.

Men den er sunn, mener Gausen.

– Suppen har et lavt innhold av fett og salt, og den inneholder mye grønnsaker.


Inderøy Slakteri må ha hjelp fra Sørlandet

Inderøy Slakteri ønsker å bruke kortreiste råvarer i sine produkter. Men til kjøttsuppa som lanseres i disse dager klarer ikke trøndersk grønnsakindustri å levere.

 

På en dag produseres og pakkes det opptil 5500 liter kjøttsuppe på Inderøy.

– Den nye pakkelinjen gjør at vi kan øke kapasiteten en god del uten å måtte gå til utvidet produksjonstid og vi føler oss godt rustet til å møte den økende etterspørselen etter våre produkter, skriver slakteriet i pressemeldingen.