Rykket ut til flere trafikkulykker

  Foto: Magnus Welde

Nyheter

Tirsdag ettermiddag måtte politiet bistå ved flere trafikkulykker i Steinkjer.

Klokken 14.45 fikk politiet melding om en ulykke på Ogndalsveien ved Midjo i Steinkjer.

- Det var en bil som kom ut fra en privat utkjørsel. Bilen på hovedveien måtte svinge unna og havnet i grøfta. Det er ingen personskade, og det er minimale skader på bilen som gikk i grøfta, sier operasjonsleder Håvard Høyem.

Ca. en time senere fikk politiet melding om en ny ulykke i Steinkjer. Denne gang på fylkesvei 17 på Jådåren.

- Det er to biler som var involvert, men kun materielle skader. Det ble meldt at det ikke var mulig å passere for annen trafikk, men politiet er på stedet og dirigerer. Airbaggene i begge bilene ble utløst i smellen, men det er ikke meldt om personskade. Det anses å være et rent trafikkuhell, sier Høyem.