Ordføreren: – Leit at dere i Mosvik ikke føler dere integrert

Inderøy-ordfører Ida Stuberg (Sp) ville ikke si noe om hva hun tenker om framtida til Mosvik skole da hun møtte fire tidligere Mosvik-ordførere i går.

Sa ifra: De tidligere ordførerne Per vennes, Arne Aasan, Gunnar Viken og Carl Ivar von Køppen sa klart ifra til Inderøy-ordfører Ida Stuberg at de mener at dagens skole i Mosvik må beholdes. Hvis ikke vil det være et brudd på intensjonsavtalen fra 2012, mener de. Stuberg selv vil ikke si hva hun tenker om skolens fremtid ennå.  Foto: Erlend Malmo

Nyheter

MOSVIK: Inderøy kommune er midt i arbeidet med å legge den framtidige skolestrukturen. Høringsrunden er nettopp avsluttet, og politikerne venter nå på rådmannens innstilling og forslag til ny struktur. Der blir det klart hvilke skoler administrasjonen vil legge ned.