Politiet i Værnesregionen: - Det kjøres for fort på E 14

Nyheter

Lokalt politi i Værnesregionen og UP gjennonførte søndag trafikkontroll i dag på E14 ved Flora, 12 personer ble bøtelagt og to fikk beslaglagt sitt førerkort og anmeldt, melder politiet i Værnesregionen på sin facebookside.

Politiets egne tall viser at  over hundre bilførere bøtelagt og anmeldt på strekningen Stjørdal - Meråker på E14 i løpet av den siste måneden.

- Vi har gått ut til publikum med oppfordring til å senke hastigheten på strekningen ved flere anledninger, uten at vi ser særlig stor forbedring. Politiet vil fortsette kontrollvirksomheten på strekningen da vi ser behovet for det, skriver politiet.


 

17 bøter og to førerkortbeslag for fart i Hegra

UP målte høyeste hastighet til 92 km/t i 60-sonen. To bilførere mistet førerkortet og ble anmeldt.