Fra ungdomsbedrift til Michelin-restaurant

Emilie Eldal Hynne er daglig leder i ungdomsbedriften Taste Buds UB. En erfaring som er gull verdt når hun blir lærling ved Michelin-restauranten Credo i Trondheim.

Visste lite: – Vi gjør absolutt alt selv. Det har vært heftige diskusjoner, men vi har hele veien klart å prioritere til beste for bedriften. Utrolig verdifull erfaring, og noe vi elevene bak Taste Buds UB har vokst på, sier daglig leder Emilie Eldal Hynne (17) i Taste Buds UB. 

Nyheter

Emilie Eldal Hynne (17) fra Levanger utdanner seg til kokk på Levanger videregående skole. Hun er ikke i tvil om at en aktiv rolle i ungdomsbedriften Taste Buds UB gir henne bedre kunnskap og kompetanse på det å etablere og drive en bedrift enn om hun kun skulle lest seg opp på emnet. I august starter hun som lærling ved Michelin-restauranten Credo i Trondheim.