Mære landbruksskole som nasjonal motor for klima- og miljøforskning.

Praktisk lekegrind

Venstre og Senterpartiet samarbeider om å løfte Mære landbruksskole som en nasjonal motor for klima og miljøforskning i landbruket. André Skjelstad (V) ber skolen tenke større enn millionen de i dag mottar i statsstøtte.

klimavennlig landbruk: Steinkjerordfører Bjørn Arild Gram (Sp), utviklingsleder Tove Iren Hatling Jystad Mære landbruksskole, stortingsrepresentant André Skjelstad (V) og rektor Rolf Kristian Wensbakk, Mære landbruksskole, er skjønt enige om at landbruksskolen på Mære spiller en viktig rolle i utviklingen av framtidas klima- og miljøvennlige landbruk. De vil gjøre skolen til en praktisk motor. 

Nyheter

Steinkjer: Mære landbruksskole har de tre siste årene mottatt en million kroner årlig over statsbudsjettet. Nå ber venstrepolitiker André Skjelstad skoleledelsen tenke større, og løfte blikket mot å ta en nasjonal posisjon, blant annet på utvikling av løsninger for biogassproduksjon.