Trenger en modig arving med ørneblikk

Svein Roar Lindseth er på oppløpet som kultur- og konseptleder ved InnoCamp i Steinkjer. Nå letes det etter en energisk arvtaker som evner å få overblikk og som tør å stikke fram nesa.

ARVTAKER: Daglig leder i Steinkjerbygg KF, Bjørn Kalmar Aaslan takker Svein Roar Lindseth i Lindseth Reklame for jobben han har gjort som kultur- og konseptleder for InnoCamp fram til nå. Nå leter de etter Lindseths arvtaker, en energisk motor som smører ideen om fellesskap og handling på tvers at etablerte fagmiljøer.   Foto: Pia Marie Lerseth

Nyheter

STEINKJER: Innovasjonscampus Steinkjer- InnoCamp, er klar for innflytting i august 2019. Da skal konseptet ha en aktiv kultur- og konseptleder på plass. En person som skal være limet mellom fagmiljøene og en pådriver for aktiviteter og samhandling på tvers mellom studenter og næringsliv, forskning og undervisning.