Sveits ønsker Skogn-gass

Det sveitsisk selskapet Nordur er svært begeistret etter at det mottok første leveranse med flytende biogass fra Biokrafts fabrikk i Skogn.

Stolt og spent: – Vi ser med spenning på interessen fra Sveits. AGA har kjøpt all gass Biokraft produserer og vil produsere på anlegget vi kaller Skogn-1. Nå står vi foran å vedta Skogn-2 og vi ser at vi også det raskt kan være et marked på plass for en Skogn-3, smiler administrerende direktør Håvard Wollan i Biokraft. Foto: Johan Arnt Nesgård  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

SKOGN/BERN: Det sveitsiske selskapet Nordur jobber med å utvikle både tilgangen på og infrastruktur for flytende biogass (LBG) til et voksende biogassmarked i Sveits. Så begeistret er Nordur at selskapets ledelse signaliserer overfor Biokraft at det at det kan bli snakk om betydelige leveranser i årene fremover.