Kortnebbgåsfestivalen i Beitstad slår et slag for nye innbyggere.

Gir rause premier til årets «hækker»

Kortnebbgåsfestivalen vil gjerne ha enda flere innbyggere i Beitstad – og premierer den som fødes tettest opp til festivalstart 1. mai.

Bleiefest: Leder av Kortnebbgåsfestivalen, Ingrid Kaldahl er pakket inn av bleier i handlevogna. Sammen med Ebbe Austheim fra Libero (t.v.) og Toril Svarva og Kim Sørensen fra festivalkomiteen gleder hun seg til å belønne «Årets hækker» med bleier og barneutstyr.  Foto: Jon Åge Fiskum

Nyheter

BEITSTAD: – I sin nyttårstale oppfordret Erna Solberg oss til å lage flere unger. Vi tar Erna på alvor, og vil fra og med i år kåre «Årets hækker. Målet på kort sikt er å skape aktivitet i sengehalmen, bidra til folkehelsen og glade innbyggere. På sikt er det også et mål å rekruttere flere gjes(s)ter til kommende års festivaler, sier Ingrid Kaldahl, som er leder av festivalkomiteen.