Røde Kors har 100 mannskaper til disposisjon i Nord-Trøndelag:

Alltid i beredskap for påskefolket

Strålende sol og lite vind betyr ikke at Røde Kors Hjelpekorps reduserer påskeberedskapen, snarere tvert imot.

til fjells: Røde Kors Hjelpekorps er blant annet i beredskap på Frolfjellet i Levanger i påska. Sjåfør Vegard Hjelde, passasjer Synne Segtnan, på sleden Sofie C. W. Venås, venstre side Ida Moe, høyre side Torstein Gripp Voldseth, bak på ski Kim Mariel Nedahl.  Foto: Johan Prestvik

Nyheter

– Det er vel så viktig å ha folk på vakt og opprettholde god beredskap på finværsdager. Uvær betyr leteaksjoner etter folk som har gått seg bort. På godværsdager rykker vi oftest ut på helseoppdrag – for eksempel fallskader der folk har fått skuldra ut av ledd til bruddskader og kuttskader. Og med så mye folk som det er ute i fjellet nå, så vet vi at det blir behov for oss.