Restaurant Levanch i Levanger trenger nye drivere.

Helseplager stopper Eriks restaurantdrøm

Da Erik Hagen Strugstad startet Levanch som eier og driver i fjor sommer, ante han ikke at en gammel lungesykdom ville sette en stopper for restaurantdrømmen.

Syk av å jobbe: Erik Hagen Strugstad forteller at det er vanskelig for folk å forstå at han blir syk og sliten av å jobbe, samtidig som han trener seg opp til maraton i fritiden. – Jeg har fått beskjed om å bli treningsnarkoman, det er det beste for lungene, sier han.  Foto: Elin Sofie Lorvik

Nyheter

LEVANGER: – Det kom veldig plutselig. Jeg sliter med lungene og har gjort det i 15 år. Jeg merker ikke noe til det i det vanlige, men i høst ble jeg syk. Da viste det seg at stekeos og damp fra kjøkkenet ikke er det beste for meg. Jeg får ikke i meg nok oksygen og hjertet raser av gårde. Det endte med to turer til akuttmottaket på Sykehuset Levanger, og jeg trodde det var hjertet, forteller Strugstad.