Søkte resultatløst med helikopter og varmesøkende kamera etter valpene:

Valpene Rambo og Rocky ble funnet etter over to døgn i fjellet: – Dette var godt, nå blir det ei bra påske

De to åtte måneder gamle engelsk-settervalpene Rambo og Rocky forsvant fra sine eiere fredag kveld. Søk med helikopter og varmesøkende drone var resultatløst, men mandag formiddag kom gladmeldingen – begge ble funnet i god behold.

Brødre: Kjell Storholmen og storebror Ingar Olav Storholmen leita døgnet rundt gjennom helga etter de åtte måneder gamle valpene Rocky og Rambo som forsvant i Skjækerfjellene fredag kveld. Mandag morgen ble de funnet i god behold av hytteeiere ved Andreastjønna i retning midtpunktet. Det var to rørte karer, med blanke øyne og lettet hjerte som ble gjenforent med turkompisene sine. 

Nyheter

Steinkjer/Verdal: Det var to rørte verdalskarer med blanke øyne og grøtete stemmer som ble gjenforent med hundene sine på parkeringsplassen ved løypa inn mot Midtpunktet mandag formiddag.