Studenter og lærere samarbeider på tvers av fag for å lage små videosnutter.

Kreativ læring av engelsk

Gjennom små videosnutter får engelsklærere på 1.–10. trinn tips og triks til kreativ innlæring, helt gratis. Elevbedriften Camtimul, studenter og lærere ved Nord Universitet står bak produksjonen.

Cyberbridge: Andreas Mathias Binde og Nora Nguyen er film- og tv-studenter ved Nord universitet i Steinkjer. Elevbedriften de har sammen fire medstudenter produserer videoer som skal gi engelsklærere faglig oppdatering, tips og triks til undervisningen. Greg Curda, Steven Williams og Heidi Grosch bidrar til pilotprosjektet, og er lærere på henholdsvis campus Steinkjer og campus Levanger.  Foto: Pia Marie Lerseth

Nyheter

STEINKJER/LEVANGER: I en hektisk lærerhverdag kan det fort skorte på muligheten til å finne de kreative undervisningsmetodene. Det har studenter og lærere ved Nord Universitet Steinkjer og Levanger funnet en felles løsning på.