Skal du selge bilen, må du levere salgsmelding før torsdag

I perioden torsdag 25. til søndag 28. april får du ikke kjøpt prøveskilt, levert salgsmelding, betalt omregistreringsavgift, gjennomført omregistrering eller avregistrert kjøretøy hos Statens vegvesen.

STENGT: Torsdag til søndag vil det være umulig å kjøpe prøveskilt, levere salgsmeldinger, betale omregistreringsavgift eller gjennomføre omregistrering hos Statens vegvesen.  Foto: Jon Hauge NTB/Scanpix

Nyheter

I perioden 25.-28. april blir det nedetid på nett for alle kjøretøytjenester hos Statens vegvesen. Årsaken er omlegging til nytt motorvognregister, og overføring av data om 11 millioner kjøretøy fra gammelt til nytt system. Dette vil berøre brukerne både på trafikkstasjonene og på vegvesen.no, og gjelder både ny- og bruktbilsalg.