Studenter, lærere og politikere fortviler:

Bygger spesialrom til fem millioner – nå er studiet foreslått flyttet

Om fire måneder står skreddersydde lokaler til nærmere fem millioner kroner ferdig for multimediestudentene på InnoCamp. Nå foreslås det at studiet skal flyttes til Levanger fra 2020.

Skreddersydd: Studentleder Kristian Nordvik Bruset og lærer ved multimedielinja, Trond Olav Skjevik, er kritiske til at innstillingen fra Nord Universitet ikke nevner samarbeidet med InnoCamp med et ord. 

Nyheter

STEINKJER: Onsdag ble forslag til ny studiestruktur for Nord universitet lagt fram. For Steinkjers del er det foreslått at sosiologistudiet, geografistudiet og multimedias tre studieretninger skal flyttes til Levanger. Økonomistudiet skal vurderes, sannsynligvis til høsten, og står i fare for å bli flyttet til Stjørdal.