– Nord-kutt i Steinkjer vil ramme hele Trøndelag

Foreslåtte Nord-kutt i Steinkjer vil svekke utviklingen i hele Trøndelag. Det er konklusjonen i en rapport bestilt av fylkeskommunen.

Endring: Nord-rektoren ønsker å flytte fagmiljøene for multimediefagene, sosiologi og geografi fra Steinkjer til Levanger. Nå konkluderer en rapport som er utarbeidet av TFoU i Steinkjer på oppdrag av Trøndelag fylkeskommune at forslaget vil føre til at den regionale utviklingen i hele Trøndelag blir skadelidende. Dette bildet er av Steinkjer-ordfører Bjørn Arild Gram (Sp) på en tidligere markering mot kuttplanene ved Innovasjonscampus Steinkjer.  Foto: Johan Arnt Nesgård

Nyheter

I rapporten står det følgende: «Regional utvikling i hele Trøndelag vil bli skadelidende om Innovasjonscampus Steinkjer svekkes slik det foreslås i rektors forslag til ny studiestruktur i Nord universitet.»